CABINET DE PSIHOTERAPIE



CLAUDIA MIRELA PANAINTE

Psiholog - Psihoterapeut

Adresa cabinet : Timisoara, strada Ciprian Porumbescu nr. 66, ap. 9
E-Mail : cabinetmirelapanainte@gmail.com
Telefon : (+4) 0744 475 446

vineri, iunie 24, 2016

Claudia Mirela Panainte - Despre mine

Prezentare

·         Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cu drept de liberă practică  în Analiză Tranzacțională,  acreditat de Colegiul Psihologilor din România.

·         Am absolvit Facultatea de Psihologie și am urmat studiile de  Masterat in Psihoterapii si Psihologie Clinica din cadrul Universității Tibiscus din Timișoara.

·         Am participat la peste 800 de ore de formare continuă în Analiză Tranzacțională în cadrul programelor organizate de către S.C.P.P Ciucur & Ciucur Timișoara și Yorkshire Training Centre International.

·         Am participat la cursuri de comunicare (Process Communication Model), hipnoză clinică și am parcurs numeroase ore de autocunoaștere în cadrul unor grupuri de psihoterapie sau individual.

·         Sunt membră a Colegiului Psihologilor din România, a Asociației Române de Analiză Tranzacțională și a European Association for Transactional Analysis (E.A.T.A).

·      

Undeva , pe drum ți se pare că te-ai pierdut… Te-ai pierdut în nesfârșitul șir al dezamăgirilor, al viselor spulberate, al lipsei de toleranță, al problemelor de rezolvat  ACUM, al îndatoririlor  fără putință de amânare, iar acum crezi că e aproape imposibil să te regăsești. Un drum nou, o altă cale…pare greu de găsit.
Iți propun să te întorci în locul din care crezi că ai pornit în altă direcție decât ai fi vrut, să îți întâlnești temerile din acel moment și să alegi din nou, cu curaj și încredere, cu bucurie și speranță. E greu, e ușor? Pot doar să-ți confirm că e posibil.

Întotdeauna există o cale pe care poți să o alegi, pe care tu o decizi…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu