CABINET DE PSIHOTERAPIE



CLAUDIA MIRELA PANAINTE

Psiholog - Psihoterapeut

Adresa cabinet : Timisoara, strada Ciprian Porumbescu nr. 66, ap. 9
E-Mail : cabinetmirelapanainte@gmail.com
Telefon : (+4) 0744 475 446

duminică, iulie 24, 2016

Gânduri de duminică

Sunt minunate duminicile liniștite, și totuși atât de pline de sens!
Sunt spațiile libere dintre cuvintele rostite după un timp, cele care dau sens  poveștii și fără de care totul ar părea de neînțeles.
E minunat să le înțelegi rostul și să le dai voie să ți se cuibărească în suflet pentru totdeauna, acolo unde le poți regăsi atunci când vei avea nevoie de ele. 
Mă reîntorc  în liniștea duminicilor mele cu iz de copilărie și poveste ca și cum timpul a rămas închis  în orele trecutului…iar acolo nu mai e nimeni care  să-i deschidă poarta încremenită a gândurilor de demult.
Sunt nesfârșite și primitoare duminicile copilăriei mele, sunt insule într-o mare adultă și serioasă, sunt pete de albastru pe un cer plumburiu și grav, sunt zâmbete așezate cu grijă între  paginile cărților pline de praf dintr-o bibliotecă sculptată de nu mai știu cine, sunt valuri de bucurii și speranțe ieșind pe sub ușa unei bucătării cu miros de plăcintă aburindă cu mere.
Iubesc duminicile pline de amintiri din care timpul lipsește și nimeni nu-i regretă absența, iubesc monotonia lor dezordonată, trăncăneala cuvintelor fără rost care le însoțesc și îmi doresc să port cu mine neînsemnătatea  lor în zilele pline de însemnătate  care le urmează.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu